Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miksi Galaxy S7 on varustettu aluelukolla?

2
Puhelinvertailu

Miksi Galaxy S7 on varustettu aluelukolla?
Samsung on myynyt Galaxy S7:ää maailmanlaajuisesti nyt parin päivän ajan. Yksi käyttäjien ja erityisesti Android Centralin toimituksen huomion herättänyt seikka pakkauksesta löytynyt maininta SIM-kortin aluerajoituksesta.

Eurooppalaisen, lukitsemattoman Galaxy S7:n pakkauksesta löytyy suurilla kirjaimilla maininta EUROPEAN SIM CARD ONLY. Mitä tämä kertoo Galaxyn aluerajoituksesta? Eikö puhelin toimi esimerkiksi yhdysvaltalaisilla SIM-korteilla?

Suoraan pakkauksesta, ei. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei laitetta voisi käyttää muiden maiden operaattoreiden verkoissa, ja itseasiassa jopa niiden SIM-korteilla. Android Central kertoo, että Samsung on aiemminkin tehnyt vastaavaa, eikä lukon purkaminen ole kuin viiden minuutin mittainen operaatio. Viisi minuuttia puhelua tuetussa verkossa ja lukko on poistunut.

Miksi laite on sitten lukittu? Kyseessä on ilmeisimmin ainoastaan jälleenmyyntiä vielä julkaisemattomilla markkinoilla estävä ominaisuus, jonka tarkoitus ei ole tuottaa harmia yksityiskäyttäjiä, niinpä sen poistaminenkin on nopeaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

muppis
muppis

1

Tarkoittaako tuo nyt sitä, että ensimmäinen puhelu pitää soittaa alueen omalla SIM kortilla, että puhelin suostuu edes toimiin?
Täysin hyödytön lukko, jos se toimii suoraan millä tahansa SIM kortilla. Vähän kuin Windowsin palomuuri.

Vastaa
aapii
aapii

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis:

Tarkoittaako tuo nyt sitä, että ensimmäinen puhelu pitää soittaa alueen omalla SIM kortilla, että puhelin suostuu edes toimiin?
Täysin hyödytön lukko, jos se toimii suoraan millä tahansa SIM kortilla. Vähän kuin Windowsin palomuuri.

Tarkoittaa juurikin tuota. Itse olen myynyt useita puhelimia venäläisille asiakkaille ja mikäli heillä ei ole suomalaista sim-korttia, joudumme käyttämään puhelimessa aluksi omaa sim-korttia ja soittamaan johonkin (vaikka sitten neiti ajalle) reilun 5min. Tämän jälkeen puhelin tosiaan toimii myös venäläisellä SIM-kortilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja