Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n osien yhteenlaskettu tukkuhinta selvisi

1
Puhelinvertailu

Galaxy S7:n osien yhteenlaskettu tukkuhinta selvisi
Samsung uusin lippulaivamalli Galaxy S7 sisältää tietysti älypuhelinten huipputeknologiaa. Ominaisuuksissa ei kuitenkaan oli mitään mullistavaa uutta edeltäjämalliin nähden, joten näkyykö se kenties osien hinnassa ja lopulta Samsungin katteessa?

Tutkimusyhtiö IHS on julkaissut arviot Samsungin uutukaisen komponenttien hinnoista, kertoo Re/code. Kyseessä ovat hinnat tavalliselle Galaxy S7:lle ja tarkemmin sen halvimmalle 32 gigatavun Yhdysvalloissa myytävälle versiolle. Koko kapistuksen yhteenlaskettu tukkuhinta on arvion mukaan n. 255 dollaria (n. 230 euroa).

Kallein komponentti oli odotetusti kyseisessä mallissa Samsungin oman Exynos-piirin korvaaja Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri 62 dollarin yksikköhinnalla.

Viime vuonna IHS kertoi 64 gigatavun Galaxy S6 edge -mallin komponenttien hinnaksi n. 285 dollaria (256 euroa), joten kovin suurta eroa komponenttien hinnassa ei ole, ottaen huomioon, että edge-mallin komponentit (sis. hieman suurempi tallennuskapasiteetti) maksavat nytkin todennäköisesti muutaman kympin enemmän. Katteet ovat siis kohdallaan, koska perusmallin hinta on noussut 50 euroa, mutta edelleenkään Applen katteisiin ei Samsung pääse.


Huomioitavaa on, että hintaan kuuluu 5 dollarin kustannus kasaamisesta, mutta ei esimerkiksi laskua tuote- tai sovelluskehityksestä, mainonnasta tai jakelusta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Heratsoft
Heratsoft

1

Lainaus:

Ominaisuuksissa ei kuitenkaan oli mitään mullistavaa uutta edeltäjämalliin nähden,


Pitäisikö ensin korjata kirjoitusvirheet ennen julkaisua? Hmm...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja