Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seitsemän osaisessa kestävyystestissä vastakkain iPhone 6s ja Galaxy S7

Puhelinvertailu

Seitsemän osaisessa kestävyystestissä vastakkain iPhone 6s ja Galaxy S7
SquareTrade on testannut kahden maailman suurimman älypuhelinvalmistajan tämän hetken parhaat laitteet ja niiden kestävyyden. Vakuutuksia ja lisätakuita myyvä yhtiö laittoi iPhone 6s:n, iPhone 6s Plussan, Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen testipenkkiin.

Laitteita testattiin kaikkiaan seitsemässä eri kategoriassa, joissa arvioitiin laitteiden ominaisuuksia sekä monipuolisesti kiduttivat laitteita useasta suunnasta ja useammalla elementillä. Mukana oli vedenkestävyyttä mittaava testi, jonka tulokset voimme jo arvata aiempien testien perusteella, mutta myös arvosanat painosta, pidosta, pudotus kulma ja näyttö edellä, taipuvuus sekä pyöritystesti.

Yllättävää kyllä, Galaxyn vesitestin voitto ei siivittänyt sitä kokonaispisteissä ykköseksi. Ensimmäiseksi testissä, jossa pienempi pistesaldo tarkoittaa parempaa sijoitusta, sijoittui iPhone 6s tuloksella 4, Galaxy S7 sai puolestaan 5 pistettä, Galaxy S7 edge 6 pistettä ja hännän huipuksi jäi iPhone 6s Plus 6,5 pisteellä.


Galaxyjen heikkoudeksi testissä paljastui edgen osalta taipuvuus ja tavallinen S7:n osalta pudotus näyttö edellä, joissa laitteet ottivat heikoimmat maksimipisteet 10.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja