Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video esittelee väitetysti tulevaa iPhone SE:tä

1
Puhelinvertailu

Video esittelee väitetysti tulevaa iPhone SE:tä
Applelta odotetaan uutta iPhone-mallia jo ensi viikolla. Kyseessä ei kuitenkaan ole iPhone 7 vaan edullisempi iPhone SE -malli. Nyt kyseinen malli on väitetysti bongattu Kiinassa.

Oheisella videolla esitellään nelituumaista älypuhelinta, jonka väitetään olevan iPhone SE. Kyseinen puhelin on käytännössä ulkoisesti nelituumainen versio iPhone 6 ja 6s -malleista. Aiemmat tiedot ovat kertoneet, että laite muistuttaisi enemmän iPhone 5s:n, puhelimen jonka laite käytännössä korvaa, ulkomuotoja.

Laite löytyi Huaqiangbeistä, Kiinan Shenzhenistä, ja videon YouTubeen toi Nick Beeep. Laite ei kuitenkaan käynnisty eikä tietystikään varmuutta laitteen aitoudesta ole. Varsin vakuuttavaa jälkeä kuitenkin on tehty, vaikka kyseessä on hyvin mahdollisesti feikki. On myös mahdollista, että osat ovat – ainakin osittain – aitoja, mutta kokoaminen on tehty muualla kuin virallisessa iPhone-tehtaassa.

Olipa kyseessä aito tai feikki, mitä mieltä olette laitteen ulkonäöstä?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Laoban
Laoban

1

Kaikki vuodetut iPhone SE kuvat ovat siis tuosta feikki puhelimesta ja sen komponenteista? Voi rähmä, eipä näköjään kannata innostua.

Tuo SEG on kyllä elektroniikka basaari ja siellä on tuhansien firmojen tehtaanmyymälät, mutta iPhonen saaminen Foxconnilta sinne on aika mahdoton ajatus.

Monet eivät varmaan arvaa kuinka vaikeaa on varastaa tuotantolinjalta edes yksi puhelin ja jos sen pystyisi tekemään, niin sen arvo olisi monta tuhatta taalaa.

Nimittäin jo komponentit ovat viivakoodattuja ja systeemi tietää mitä mihinkin puhelimeen menee sisälle ja kaikki menee numerojärjestyksessä.

Pakkaamo on vielä vaikeampi tapaus, välistä ei voi viedä yhtä laatikkoa, koska järjestysnumerot joko pomppaisivat tai laatikosta puuttuisi yksi puhelin ja silloin sen kokonaispaino ei olisi oikea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja