>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp vahvistaa palvelunsa salausta

2
Manu Pitkänen

WhatsApp vahvistaa palvelunsa salausta
WhatsApp on vahvistamassa pikaviestipalvelunsa tietoturvaa lisäämällä koko viestintäyhteyden kattavan end-to-end-salauksen palvelun kautta käytyihin ryhmäkeskusteluihin ja puheluihin.

Palvelu tukee salausta jo tavallisissa kahdenkeskisissä tekstiviesteissä, mutta se on jäänyt ottamatta käyttöön muissa viestintätavoissa. Alun perin innostus viestinnän kattavaan salaukseen tuli Edward Snowdenin paljastaman urkintaskandaalista, mutta uusien toimien motivaattorina tuntuisi olevan Applen ja FBI:n välillä käytävä kädenvääntö iPhonen salauksen murtamisesta.

WhatsAppin toimitusjohtaja Jan Koum oli ensimmäisten joukossa antamassa tukensa Applen haluttomuudelle murtaa puhelimiensa salauksen FBI:n rikostutkinnan takia. WhatsAppilla on myös ollut omia ongelmia viranomaisten kanssa. Brasiliassa pikaviestipalvelua vaaditaan auttamaan poliisia huumekauppatutkinnassa.

The Guardianin mukaan WhatsApp ilmoittanee salauksen käytön laajentamisesta tulevien viikkojen aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti elvasti:

Ennen väitettiin Telegramin olevan Whatsappin kopio, huvittavaa kuinka osat ovat vaihtuneet.

Ja tavallaan todiste siitä, miks on hyvä, että alalla kuin alalla on oikeasti vahvoja kilpailijoita - aina on pakko keksiä juttu, jota muilla ei ole ja jos se todetaan toimivaksi, muut kopioivat sen omiinkin tuotteisiinsa. Kehitys kehittyy näin paljon, paljon nopeampaa kuin yhden tuotteen hallitessa, oli ala oikeastaan mikä tahansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.