Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Stephen Elop löysi uusia töitä – Valittiin strategiajohtajaksi

2
Puhelinvertailu

Nokian toimitusjohtajana työskennelleen Stephen Elopin strategisesta osaamisesta voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin australialainen teleoperaattori Telstra luottaa hänen osaamiseensa siinä määrin, että on päättänyt palkata hänet yhtiön strategiajohtajaksi.

Elopin Nokia-aika muistetaan erityisesti päätöksestä vaihtaa yhtiön omat "palavat" älypuhelinalustat Microsoftin Windows Phoneen. Yhtiö tavoitteli markkinaosuuden kasvattamista Yhdysvalloissa, mutta se epäonnistui ja samalla Nokia menetti markkinaosuutensa maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi kohonneessa Kiinassa.

Microsoftin ostettua Nokian älypuhelinliiketoiminnan, Elop nimitettiin yksikön johtajaksi. Hänen työnsä kuitenkin loppuivat viime kesänä kun Microsoft teki massiivisen alaskirjauksen puhelinliiketoiminnoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mysticiza
Mysticiza

1

Kohta Telstra ilmoittaa siirtyvänsä kokonaan uuteen matkapuhelinverkkotekniikkaan, jonka toimivuudesta ei ole lupauksia ja jota ei ole missään vielä käytössä. Myöhemmin itse operaattoribisnes myydään, luultavimmin Microsoftille.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mysticiza:

Kohta Telstra ilmoittaa siirtyvänsä kokonaan uuteen matkapuhelinverkkotekniikkaan, jonka toimivuudesta ei ole lupauksia ja jota ei ole missään vielä käytössä. Myöhemmin itse operaattoribisnes myydään, luultavimmin Microsoftille.

Ei nyt sentään. Ainakin muutama vuosi menee että yhtiön arvo saadaan tiputettua sille tasolle että sijoittajat voivat taputtaa kun yhtiö myydään "ylihintaan".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.