Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimaiselta pelitalolta jälleen lupaava pelijulkaisu – PlayRaven julkaisi Winterstaten

1
Sami Koivunen

Kotimaiselta pelitalolta jälleen lupaava pelijulkaisu – PlayRaven julkaisi Winterstaten
Helsinkiläinen PlayRaven on julkaissut Winterstate-pelin globaalisti. Kyseessä on jo pelitalon toinen pelijulkaisu lyhyen ajan sisään.

PlayRaven kuvaa Winterstatea kosketusnäytöille kehitetyksi hardcore-reaaliaikastrategiaksi. Ilmastotuhon kärsineessä maailmassa pelaajan tehtävänä on liittyä Knuckle Samin joukkoihin puolustamaan Winterstatea, joka on perustettu Yhdysvaltojen sijainnille. Kolmiulotteisessa taistelupelissä voi mm. taistella yhdessä muiden pelaajien kanssa, tehdä vaihtokauppaa sekä kehittää omia ajoneuvoja ja kuskeja.

Winterstate on PlayRavenin tämän vuoden toinen mobiilipelijulkaisu. Aiemmin julkaistu Robocide on menestynyt hyvin App Storessa. Pelitalo aikoo julkaista vuoden aikana vielä kolmannenkin pelin.

Winterstate löytyy Applen App Storesta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja