Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin legendaarinen Nokia 3310 pärjää hydrauliprässiä vastaan

1
Puhelinvertailu

Tamperelaisen Lauri Vuohensillan YouTube-video paperiarkin taittamisesta hydrauliprässillä seitsemän kertaa tuli pienimuotoinen YouTube-hitti Redditin avustuksella. Ensimmäisen hitin jälkeen pitää tietysti yrittää takoa uusia ja uusimmalla videolla testataan miten Nokian 3310 pärjää prässissä.

Netissä kiertää myös toinen muokattu versio. Jätämme katsojan päätettäväksi kumpi videoista on alkuperäinen ja kumpi on muokattu.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja