Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Clash of Clansille julkaistiin iso päivitys

Manu Pitkänen

Clash of Clansille julkaistiin iso päivitys
Supercell on julkaissut päivityksen menestyspeli Clash of Clansille. Julkaisu on normaalia päivitystä suurempi, sillä se sisältää täysin uuden hahmotyypin.

Clash of Clansin tuorein pelihahmo on Bowler, jonka hyökkäysmetodi jäljittelee vähemmän yllättäen keilapallon heittämistä. Bowlerin heittämä kivipallo kimpoaa kohteestaan, joten se voi aiheuttaa vahinkoa myös lähistöllä olevalle toiselle rakennukselle tai aseelle. Hahmon hyökkäystapaa esitellään alla olevalla sneak peek -videolla.

Lisäksi Hog Rider, Valkyrie, Goblin, Inferno Tower ja Mortar ovat saaneet yhden kehitysasteen (level) lisää. Loitsujen keittoajatkin lyhenevät aiemmasta päivityksen myötä.

Muutoin Clash of Clansiin tehdyt päivitykset liittyvät suurelta osin eri hahmojen tai puolustusrakenteiden tasapainotuksiin. Toteutetuista tasapainotuksista ja niiden perusteluista löytyy lisätietoa Clash of Clansin blogista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja