Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 9.3:n iPhonelle ja iPadille

1
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 9.3:n iPhonelle ja iPadille
Apple käytti eilistä lehdistötilaisuutta hyödyksi iOS 9.3 -ohjelmistopäivityksen esittelemiseen ja päivitys tulikin saman tien saataville. iOS 9.3 on ladattavissa kaikille nykyisille iOS 9 -laitteille.

Jos sinulla on tapana käyttää iPhonea tai iPadia sängyssä ennen nukkumaan menoa, niin iOS 9.3:n sisältämä Night Shift -ominaisuus voi osoittautua varsin hyödylliseksi. Käytännössä kyse on varsin yksinkertaisesta asiasta: illalla laitteen näytön värilämpötila siirtyy punertavaksi ja vähentää näin näytön lähettämän sinisen valon määrää. Sinisen valon on havaittu häiritsevän normaalia unirytmiä, joten sitä ei haluta väittää verkkokalvoille iltasella.

Päivitys sisältää myös mahdollisuuden suojata Notes-muistiinpanosovelluksen merkinnät Touch ID:llä sekä uusia 3D Touch -oikopolkuja. Opetuslaitoksille suunnattuna uutuutena on Classroom-sovellus, jonka kautta samaa iPadiä voivat käyttää useat eri oppilaat.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.