Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 -suorittimet rinnakkain: Nopeustestissä yllättäviä eroja

PuhelinvertailuSamsung julkaisi tänäkin vuonna Galaxy S -huippupuhelimensa kahdella eri järjestelmäpiirillä. Osasta puhelimista löytyy yhtiön oma Exynos-piiri ja osasta Qualcommin valmistama Snapdragon 820.

Yhtiö on tietysti pyrkinyt tarjoamaan mahdollisimman tasapuoliset kokemukset laitteiston eroista riippumatta, josta kertoo esimerkiksi Snapdragonin kohdalla tyytyminen Exynos-tason hitaampaan lataukseen, mutta aivan täydellisen yhtäläiseksi ratkaisuja ei tietysti voi tehdä.

Eroja löytyy väistämättä esimerkiksi suorituskyvystä ja siitä onkin otettu selvää oheisella videolla. PhoneBuff on testannut laitteiden nopeutta avaamalla sovelluksia (ja käyttämällä niitä). Useanlaisia sovelluksia ja niiden ominaisuuksia käyttävä testi paljastaa, että Samsungin oma Exynos 8890 -piiri jättää Snapdragonin jälkeensä.Erityisen suureksi erot kasvavat toisella kierroksella, jolla paljastuu, että Exynos-piirillinen Galaxy S7 on onnistunut pitämään sovellukset taustalla paremmin päällä, joten lopulta ero parin minuutin testissä kasvaa peräti 40 sekuntiin. Ei siis voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että kisa oli edes tiukka.

Suomessa laitteista löytyy Exynos-piiri, joten ainakin suorituskyvyn osalta arpa on osunut kohdalleen. Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Japanissa tiettävästi tarjolla on pääasiassa Snapdragon-laite.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja