Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee videolla: Tämä on uutta G5:n käyttöliittymässä

1
Puhelinvertailu

LG G5 tulee pian kauppoihin ja sitä silmällä pitäen korealaisyhtiö on julkaissut lyhyen esittelyvideon, jossa käydään läpi puhelimen myyntivaltteja ja uutta UX 5.0 -käyttöliittymää.

UX 5.0 eroaa muista Android-käyttöliittymistä siinä, että LG on poistanut erillisen sovellusvalikon täysin. Ohjelmat on jaettu iphonemaisesti kotinäytön sivuille. G5:ssä on myös erillinen sovellus, jonka avulla voi palauttaa jo poistettuja sovelluksia puhelimeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja