Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta tulosraportti: Eniten kasvua vuosikausiin

Matti Vähäkainu

Huaweilta tulosraportti: Eniten kasvua vuosikausiin
Huawei julkisti tänään viime vuoden tulosraportin. Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisvuodesta peräti 37 prosenttia ja vuosi merkattiin parhaana kasvuvuotena sitten 2008.

Yhtiön liikevaihto oli 395 miljardia yuania (n. 53,6 miljardia euroa) ja nettotulos 36,9 miljardia yuania (n. 5 miljardia euroa). Voitto kasvoi niin ikään yli 30 prosenttia edellisvuoteen nähden.

Erityisesti Huaweilla kasvua vauhdittivat kuluttajaosaston toiminnat, jotka kasvoivat peräti 73 prosenttia. Näihin lukeutuvat luonnollisesti viime vuonna loistavasti pärjänneet älypuhelimet. Tästä osoituksena Huawei ylsi ensimmäisenä kiinalaisvalmistajana yli 100 miljoonan kerhoon viime vuonna.

Carrier Business Groupin -operaattoritoiminnat tuottivat edelleen eniten liikevaihtoa, mutta niissä kasvu oli maltillisempaa hieman yli 20 prosentin luokkaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.