Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyi Windows-puhelimille

3
Puhelinvertailu

WhatsApp päivittyi Windows-puhelimille
Maailman suosituimpiin viestintäsovelluksiin lukeutuva WhatsApp on päivittynyt Lumia-laitteilla ja muilla Windows-puhelimilla. Windows Centralin mukaan uusi versio kantaa numeroa 2.16.2 ja tuo mukanaan pieniä parannuksia.

Mitään suurta ja mullistavaa ei ole tarjolla, mutta Windows-puhelinten käyttäjille päivitykset ovat varmasti tervetulleita. WhatsApp vaikuttaa tukevan mobiililaitteita alustasta riippumatta, joka on mukava huomata.
Vaikka virallisia teitä listaa päivityksen tuomista muutoksista ei ole saatavilla, niin Windows Cenrtalin käyttäjä on bongannut listan mahdollisista uudistuksista.

Uudessa versiossa käyttäjä voi mm. tarkastaa edellisen puhelun dataliikennemäärän ja jakaa suurempia videoita. Lisäksi tarjolla on optimointia fontteihin, parempi audiotiedostojen jako sekä uudistetut emojit.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

allu_k
allu_k

1

Isoin uudistus oli mielestäni mahdollisuus kytkeä saapuvan median automaattinen pakkotallennus pois päältä. Tämä päivitys tuli tosin jo pari päivää sitten.

Jotkut vakiobugit ovat korjaamatta ja ei ihan vieläkään sovi Windows 10:n tyyliin.

Vastaa
Jepjepjoo (vahvistamaton)

2

Whatsapp päivittyy W10:llä harva se viikko. Tuskin mikään uutisen aihe.

Vastaa
RaxMidio
RaxMidio

3

Suurin uudistus oli se, että kaikki elementit näyttävät nyt kamalan kömpelöiltä suurinäyttöisillä puhelimilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja