Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomen myydyimmät: Suomalaiset suosivat kaarevanäyttöistä Galaxy S7 edgeä

5
Manu Pitkänen

Suomen myydyimmät: Suomalaiset suosivat kaarevanäyttöistä Galaxy S7 edgeä
Operaattoreiden maaliskuun myynnin perusteella suomalaiset ovat innostuneempia Samsungin kaarevanäyttöisestä Galaxy S7 edgestä kuin sen tasanäyttöisestä "karvalakkimallista", Galaxy S7:stä. Edge-versio sijoittui jokaisen operaattorin myyntilistoilla paremmin kuin tavallinen Galaxy S7.

Edge-version suosio on ehkä hieman yllättäväkin, sillä aikaisemmin isolla noin 5,5 tuuman näytöllä varustetut puhelinmallit ovat menestyneet heikommin viisituumaiset versiot. Kaarevanäyttöisyys ilmeisesti kiinnosti kuluttajia sen verran, että näytön koossa oltiin valmiita tekemään kompromissi.

iPhone 6s on Samsungin julkistuksista huolimatta edelleen listojen myydyin high-end-puhelin. Vertailua voidaan toisaalta pitää epäreiluna, koska Galaxy S7:n myynti jakaantuu kahden puhelinmallin kesken. Sama koskee tosin myös iPhonea, jonka isompaa Plus-versiota ei näy lainkaan listoilla. Applen iPhone 5s näyttää kokeneen jonkinlaisen renessanssin juuri ennen iPhone SE:n esittelyä.

Maaliskuussa myyntiin tuli myös Microsoftin Lumia 650, joka hintansa puolesta asemoituu Suomessa hyvin myyneen Galaxy J5:n haastajaksi.

DNA:n myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2016:
 1. Samsung Galaxy J5
 2. Huawei Y360
 3. Huawei Honor 7
 4. Huawei P8 Lite
 5. Apple iPhone 6s
 6. Samsung Galaxy S7 Edge
 7. Huawei Y5
 8. Samsung Galaxy S5 Neo
 9. Samsung Galaxy S7
 10. Samsung Galaxy A3 (2016)Elisan henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2016:
 1. Samsung Galaxy J5
 2. Apple iPhone 6s
 3. Samsung Galaxy S7 Edge
 4. Huawei Honor 7
 5. Huawei P8 Lite
 6. Apple iPhone 5s
 7. Microsoft Lumia 550
 8. Samsung Galaxy S5 Neo
 9. Samsung Galaxy S7
 10. Samsung Galaxy A3
 11. Huawei Y5
 12. Nokia 215 (2G)
 13. Samsung Galaxy S6 Edge
 14. Microsoft Lumia 650
 15. Sony Xperia M4 Aqua


Elisan yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2016:
 1. Apple iPhone 6s
 2. Microsoft Lumia 640
 3. Samsung Galaxy Xcover 3
 4. Samsung Xcover 550 (3G)
 5. Microsoft Lumia 650
 6. Samsung Galaxy J5
 7. Samsung Galaxy S5 Neo
 8. Samsung Galaxy Edge S7
 9. Apple iPhone 5S
 10. Microsoft Lumia 550
 11. Samsung Galaxy S7
 12. Microsoft Lumia 950
 13. Apple iPhone 6
 14. Huawei Y5
 15. Samsung Galaxy A3


Soneran myydyimmät puhelimet maaliskuussa
 1. Apple iPhone 6s
 2. Apple iPhone 5s
 3. Samsung Galaxy J5
 4. Microsoft Lumia 550
 5. Samsung Galaxy S7 Edge
 6. Microsoft Lumia 650
 7. Samsung Galaxy S7
 8. Huawei Honor 7 Premium
 9. Samsung Galaxy S5 Neo
 10. Samsung Galaxy Xcover 3
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

perhana
perhana

1

Nyt oli kyllä jo melkoisen säälittävä suorastaan myötähäpeää aiheuttava otsikko... onko noin kovat vaatimukset S7 mallin mainostamisesta että pitää sitä ihan väkisin tunkea Suomen myydyimmät otsikkoon vaikka ei ollut kuin yhdellä operaattorilla kolmen eniten myydyn joukossa.

Olisiko ollut ihan liian noloa ja yleisen linjan vastaista otsikoida rehellisesti että "Suomen myydyimmät: suomalaiset suosivat edelleen iPhone 6s mallia high-end puhelimissa"

Eikö ne Samsung-mainokset voisi pitää ihan erillisinä, ja uutiset uutisina.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

2

Pahalta näyttää edelleen Samsungin näkökulmasta. Ei pääse lippulaiva kärkisijoille millään operaattorilla edes ensimmäisinä myyntikuukausina. Samsungina olisin huolissaan. Nyt kun vielä menivät rampauttamaan SnapDragon mallisenkin jotta oma Exynos-piiri olisi samalla viivalla. Lopun loppua sanoisin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

3

Epäkäytännöllinen ja kallis viritys tuo Edge-näytöllinen malli. Ei ihme kuin myynti ei kovin sujuvaa.

Vastaa
Caliber
Caliber

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Veikkaus1x2:

Pahalta näyttää edelleen Samsungin näkökulmasta. Ei pääse lippulaiva kärkisijoille millään operaattorilla edes ensimmäisinä myyntikuukausina. Samsungina olisin huolissaan. Nyt kun vielä menivät rampauttamaan SnapDragon mallisenkin jotta oma Exynos-piiri olisi samalla viivalla. Lopun loppua sanoisin.

Samsungia varmaan ihan hirveästi hetkauttaa, vaikka kukaan suomalainen ei ostaisi niitä :) Hevosmiesten tietotoimisto puhelinvertailun kommenttipalstalla on toitottanut jo vuosia, että Samsung lopettaa puhelintuotannon. En vieläkään pidättäisi hengitystä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Veikkaus1x2:

Pahalta näyttää edelleen Samsungin näkökulmasta. Ei pääse lippulaiva kärkisijoille millään operaattorilla edes ensimmäisinä myyntikuukausina. Samsungina olisin huolissaan. Nyt kun vielä menivät rampauttamaan SnapDragon mallisenkin jotta oma Exynos-piiri olisi samalla viivalla. Lopun loppua sanoisin.

Samsungia varmaan ihan hirveästi hetkauttaa, vaikka kukaan suomalainen ei ostaisi niitä :) Hevosmiesten tietotoimisto puhelinvertailun kommenttipalstalla on toitottanut jo vuosia, että Samsung lopettaa puhelintuotannon. En vieläkään pidättäisi hengitystä.

Ei varmaan suomalaisten ostamattomuus vaikuta, mutta trendi on laskeva kaikkialla. Yleensä Samsungilla on ollut ainakin parina ensimmäisenä myyntikuukautena lippulaiva operaattoreiden top3:ssa, mutta nyt pääsivät vain yhden kerran top3:een yhdellä operaattorilla. Suomalaiset (tuulipukukansana) ovat olleet suunnan näyttäjinä Samsungin puhelinten myynnille ja nyt ollaan menossa alaspäin.

Vääjäämättä tällainen tuo raskaita tappioita kun vain nollakatteelliset käyvät kaupaksi. Parin vuoden päästä Samsung on vain sopimusvalmistaja puolijohdepuolella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja