Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei P9 tulee Suomeen jo tämän kuun aikana

Manu Pitkänen

Huawei P9 tulee Suomeen jo tämän kuun aikana
Huawein eilen julkistamat P9- ja P9 Plus -älypuhelimet saapuvat Suomen markkinoille 29. huhtikuuta. Ennakkomyynti alkaa kuitenkin jo perjantaina 8. huhtikuuta. Huawei P9:n hinnat alkavat 549 eurosta.

Android Marshmallowiin pohjautuvissa puhelimissa käytetään Huawein tytäryhtiön, HiSiliconin, kehittämää kahdeksanytimistä Kirin 955 -järjestelmäpiiriä. Kirin 955:ssä on neljä 2,5 gigahertsin kellotaajuudella tikittävää Cortex-A72-suoritinydintä ja neljä rauhallisempaan käyttöön suunniteltua Cortex-A53-ydintä. P9:n 32 gigatavun versiossa keskusmuistia on kolme gigatavua ja 64 gigatavun versiossa neljä gigatavua. P9 Plussasta tulee saataville vain 64 gigatavun versio. P9:ssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö. P9 Plussassa näytön kokoa on kasvatettu 5,5 tuumaan.

Puhelimissa käytetty kaksoiskamera erottaa ne muista kilpailevista älypuhelimista. Kaksoiskamerasta löytyy lisätietoa aiemmin julkaistusta uutisesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.