Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G5 sai erityisen hyvät pisteet: Helppo korjata

Puhelinvertailu

LG G5 saapuu nopeimmille ennakkotilaajille jo huomenna ja kauppojen valikoimiin uutuuspuhelin saapuu 15. huhtikuuta. Myynti on jo lähtenyt isossa maailmassa käyntiin, joten iFixit-sivustokin on ehtinyt jo purkaa G5:n osiin.

G5 saa iFixitin arvostelussa nykyaikaiseksi high-end-puhelimeksi erityisen hyvät pisteet, kahdeksan pistettä kymmenestä. Pisteitä nosti puhelimen modulaarinen rakenne. Lisäksi puhelimen unibody-runkoa ja näyttö on saatu kasaan parilla normaalilla ruuvilla, eikä liimaa ole käytetty.
Pisteitä laskee näytön laminoitu rakenne, eli näytön suojalasi on liimattu kiinni varsinaiseen näyttöpaneeliin. Laminointia harrastavat useimmat laitevalmistajat, koska sen avulla päästään eroon näytön ja lasin välisestä ilmaraosta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja