Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messengeriin uusia ominaisuuksia – Tavoitteena tehdä puhelinnumerot turhiksi

1
Manu Pitkänen

Messengeriin uusia ominaisuuksia – Tavoitteena tehdä puhelinnumerot turhiksi
Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg julisti tammikuussa vaatimattomasti, että hänen tavoitteenaan on tehdä puhelinnumeroista täysin tarpeettomia vuoden 2016 aikana. Nyt saatiin esimakua siitä, miten tähän tavoitteeseen pyritään.

Yhteydenpito onnistuu jo nyt ilman puhelinnumeroa esimerkiksi Facebook Messengerin kautta. Puhelinnumero on kuitenkin edelleen tehokas ja yksinkertainen väline, kun yhteystietoja täytyy vaihtaa ennalta tuntemattoman henkilön kanssa. Tehdäkseen puhelinnumerot turhiksi, Facebookin pitäisi keksiä toimivampi ja yksinkertaisempi tapa. Sen yhtiö uskoo keksineensä.
Facebook on nimittäin lisännyt Messengeriin tuen käyttäjätunnuksille, jonka pohjalta kyseiselle käyttäjälle luodaan oma helposti muistettava verkko-osoite eli niin sanottu vanity URL (esim. m.me/username) . Linkin avaaminen aktivoi heti keskustelun linkin takaa löytyvän käyttäjän kanssa. Linkin lisäksi omat Messenger-tiedot voi jakaa QR-koodia muistuttavan Messenger Code -koodin avulla.

Messengerillä on tällä hetkellä yhteensä 900 miljoonaa käyttäjää. Facebookin omistukseen kuuluvalla WhatsAppilla on yli miljardi käyttäjää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Nikotiko
Nikotiko

1

Aika suuri työ saavuttaa tuollainen tavoite sovelluksella joka ryystää akun tyhjäksi parissa tunnissa. Ei kiitos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja