Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tutkimusyhtiöltä hyvät arviot Galaxy S7:lle

Puhelinvertailu

Tutkimusyhtiöltä hyvät arviot Galaxy S7:lle
Samsungin Galaxy S7 -julkaisua on pidetty niin mediassa kuin kuluttajarintamalla yleisesti onnistuneena huolimatta varsin vähän päivittyneestä laitteesta. Pienet viilaukset ovatkin tehneet jo aiemmin hyvästä paketista entistä houkuttelevamman.

Tutkimusyhtiöiden mukaan tämä on myös näkynyt suoraan myyntitilastoissa, kertoo Android Authority. Counterpoint-tutkimusyhtiön arvioiden mukaan Samsung on onnistunut kasvattamaan lippulaivamallinsa myyntiä ensimmäisten viikkojen aikana merkittävästi, josta kertoo myös Samsungin positiivinen tulosvaroitus. Ensimmäisen kuukauden aikana S7:ää on myyty arviolta 20 prosenttia S6:n ensimmäistä myyntikuukautta enemmän.
Parhaiten Samsung on onnistunut Yhdysvalloissa, jossa kasvua on ollut 30 prosenttia. Euroopassa kasvu on ollut 20 prosentin luokkaa ja Kiinassa noin 10 prosenttia.

Apple on tavallisesti musertanut kilpailun Yhdysvalloissa, joten Samsungille kasvu huippusaturoituneella markkina-alueella on hyvä suoritus. Myös Kiinassa vastassa ovat niin ikään kovat kotimaiset (Huawei, Xiaomi, ZTE, Lenovo, jne), jonka lisäksi kasvumarkkinana se on erittäin tärkeä.

Lukujen mukaan Samsung on myynyt tähän mennessä arviolta 10 miljoonaa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -laitetta. Tutkimukseen on laskettu mukaan 40 eri julkaisumarkkinan tietoja.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja