Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Olethan päivittänyt iOS 9.3.1:een? Laite kaatuu WiFi-verkon välityksellä

Puhelinvertailu

Olethan päivittänyt iOS 9.3.1:een? Laite kaatuu WiFi-verkon välityksellä
Uusin iOS päivitys on tarkoitettu pääasiassa bugikorjauksiin, sillä iOS:n versio 9.3 toi mukanaan muutamia ongelmia. Ongelmia on kuitenkin kantautunut iOS 9.3:een myös edeltävistä päivityksistä, joista yksi on puhelimen potentiaalisesti kaatava, eikä häirikön tarvitse koskea puhelimeen.

Puhelimen kaataminen perustuu bugiin, jossa iPhonen kello muutetaan takaisin tammikuun 1. päivään vuonna 1970. Jostain syystä laite ei pysty jatkamaan toimintaa tämän jälkeen.
Tietoturvatutkijat ovat nyt löytäneet keinon, jolla kaataminen saadaan tehtyä etänä, kertoo BGR. Parivaljakko Patrick Kelley ja Matt Harrigan loivat WiFi-verkon, joka ehdottaa väärää päivää iPhonelle. Koska iPhone päivittää WiFi-verkkojen avulla sisäistä aikaansa, se otti mukisematta vastaan WiFi-verkon ehdotetun ajan, jonka seurauksena puhelimen toiminta loppui.

Näin ollen iPhone-käyttäjien kannattaakin päivittää uusimpaan iOS 9.3.1 -versioon, erityisesti, jos käyttää naapurin hakkeripojan WiFi-verkkoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja