Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsung kehittää kovan luokan kameraa älypuhelimiin

Manu Pitkänen

Huhu: Samsung kehittää kovan luokan kameraa älypuhelimiin
Älypuhelimien kamerat ovat kehittyneet hurjaa vauhtia, mutta kehitys ei ole loppumassa vielä hetkeen. Photo Rumors -sivuston tietojen mukaan Samsungilla on varattuna varsin aggressiivinen kehityssuunnitelma älypuhelinkameroita varten.

Samsung kehittää parhaillaan uutta 1/2,3 tuuman kokoluokan kennoa älypuhelimiinsa. Kennon koko on sama kuin pari vuotta sitten julkaistussa Galaxy K Zoomissa ja hieman kookkaampi kuin mitä käytetään Galaxy S7:ssä (1/2,5"). Tavoitteena on kuitenkin tuoda markkinoille 1/1,7" kenno, mikä sijoittuisi Nokia N8:n ja Lumia 1020:n kameroiden väliin. Optiikan osalta Samsung tavoittelee älypuhelimiin f/1,4 koon aukkoa. Galaxy S7:n kamerassa aukkokoko on f/1,7.

Photo Rumors ei ole Puhelinvertailulle entuudestaan tuttu sivusto, joten on vaikea sanoa voiko sivuston lähteisiin ja väittämiin luottaa. Sivuston tietojen mukaan Samsung olisi kuitenkin siirtämässä NX-kameroiden kehityksessä mukana olleita insinöörejä älypuhelinkameratiimiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.