Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Chrome teki whatsappit – Jo yli miljardi mobiilikäyttäjää

Manu Pitkänen

Chrome teki whatsappit – Jo yli miljardi mobiilikäyttäjää
Google juhlisti tällä viikolla Chromen 50. version julkaisua ja samalla se jakoi koko kansan ihmeteltäväksi infografiikan, jossa paljastettiin selaimella olevan jo miljardi aktiivista mobiilikäyttäjää.

Mobiilikäyttäjät koostuvat pääasiassa Android- ja iOS-laitteiden omistajista. Google ei kertonut miten Chromen mobiilikäyttäjät jakaantuvat eri käyttöjärjestelmien osalta, mutta oletettavasti Android on selvässä enemmistössä, koska Chrome on esiasennettuna useimpiin Android-puhelimiin. Tähän asiaan EU-komissiokin on kiinnittänyt huomiota ja epäilee sen olevan vastoin kilpailulainsäädäntöä.
Miljardi mobiilikäyttäjää on melkoinen saavutus, sillä maailmasta löytyy aika vähän vastaavaan suoritukseen yltäneitä sovelluksia. Facebook saavutti vastaavan virstanpylvään vuonna 2014 ja WhatsApp kertoi pikaviestimellä olevan miljardi käyttäjää helmikuussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja