Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gmailin Android-sovellus sai tuen yritysten Exchange-sähköpostille

1
Manu Pitkänen

Gmailin Android-sovellus sai tuen yritysten Exchange-sähköpostille
Yrityskäyttäjien iloksi Google on lisännyt Gmail-sähköpostisovellukseensa tuen Microsoft Exchangelle. Sovelluksen päivitetty versio ilmestyy tämän viikon aikana Google Playhin (tarkka päivä riippuu maasta).

Exchange-sähköpostin käyttö Gmail-sovelluksella on ollut tähän saakka mahdollista ainoastaan Googlen omilla Nexus-laitteilla, mutta jatkossa sama ominaisuus on muidenkin Android-laitteiden saatavilla. Exchangea on voinut tietysti käyttää Android-puhelimissa jo tähän asti muutenkin, mutta siihen on tarvittu jokin muu sähköpostisovellus, kuten vaikkapa Microsoftin Outlook.

Gmail-sovelluksen kautta pystyi käyttämään pitkään vain Gmail-sähköpostiosoitetta. Vuoden 2014 syksyllä Google uudisti sovellusta ja lisäsi siihen tuen Yahoo- ja Outlook-sähköposteille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mniskane
mniskane

1

Kun vielä tulisi tuki Active Sync:lle noihin Googlen palveluihin jotta kalenteri synkronointi onnistuisi ilman erillisiä härpäkkeitä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja