Nokialta uusi yrityskauppa – Ostaa Withingsin

Manu Pitkänen

Nokialta uusi yrityskauppa – Ostaa Withingsin
Nokia aikoo ostaa digitaalisen terveydenhuollon laitteita ja palveluita kehittävän Withingsin. Yrityskaupan arvoksi kerrotaan 170 miljoonaa euroa ja kauppasumma maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä.

Kaupan toteutumisen jälkeen Withingsistä tulee osa Nokia Technologies -liiketoimintaa, joka kehittää parhaillaan esimerkiksi Ozo-virtuaalitodellisuuskameraa. Withingsin valikoimista löytyy Acitivité-aktiivisuuskello, verenpainemittari, vaakoja, herätysvaloja ja valvontakamera.

"Olemme toistaneet johdonmukaisesti, että digitaalinen terveys on Nokialle strategisesti kiinnostava alue, ja ryhdymme nyt konkreettisiin toimenpiteisiin hyödyntääksemme mahdollisuuksia tällä suurella ja tärkeällä markkinalla", sanoi Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri. "Tämän kaupan myötä Nokia vahvistaa asemaansa esineiden internetin (IoT) alueella tavalla, joka hyödyntää Nokian luotetun tuotemerkin vahvuutta, tukee yhtiömme tavoitetta laajentaa verkottuneen maailman inhimillisiä mahdollisuuksia, ja tekee meistä keskeisen toimijan erittäin suurella markkinalla, jolla voimme vaikuttaa ihmisten elämiin merkityksellisellä tavalla".

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.