Nokialta uusi yrityskauppa – Ostaa Withingsin

Manu Pitkänen

Nokialta uusi yrityskauppa – Ostaa Withingsin
Nokia aikoo ostaa digitaalisen terveydenhuollon laitteita ja palveluita kehittävän Withingsin. Yrityskaupan arvoksi kerrotaan 170 miljoonaa euroa ja kauppasumma maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä.

Kaupan toteutumisen jälkeen Withingsistä tulee osa Nokia Technologies -liiketoimintaa, joka kehittää parhaillaan esimerkiksi Ozo-virtuaalitodellisuuskameraa. Withingsin valikoimista löytyy Acitivité-aktiivisuuskello, verenpainemittari, vaakoja, herätysvaloja ja valvontakamera.

"Olemme toistaneet johdonmukaisesti, että digitaalinen terveys on Nokialle strategisesti kiinnostava alue, ja ryhdymme nyt konkreettisiin toimenpiteisiin hyödyntääksemme mahdollisuuksia tällä suurella ja tärkeällä markkinalla", sanoi Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri. "Tämän kaupan myötä Nokia vahvistaa asemaansa esineiden internetin (IoT) alueella tavalla, joka hyödyntää Nokian luotetun tuotemerkin vahvuutta, tukee yhtiömme tavoitetta laajentaa verkottuneen maailman inhimillisiä mahdollisuuksia, ja tekee meistä keskeisen toimijan erittäin suurella markkinalla, jolla voimme vaikuttaa ihmisten elämiin merkityksellisellä tavalla".

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -37%

Xiaomi Mi 11i
379 € Power
599 € Multitronic
599 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -36%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
813 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 699 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.