Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3 tulee kolmena versiona ja jopa 6 gigatavun muistilla?

Puhelinvertailu

OnePlus 3 tulee kolmena versiona ja jopa 6 gigatavun muistilla?
Muutaman vuoden takainen kiinalaissensaatio OnePlus on onnistunut luomaan älypuhelinkuluttajissa – tai ainakin sen alaryhmässä – harvinaisen hyvän imagon. Pieneksi firmaksi yhtiön puhelimet lukeutuvat yhtiin vuoden odotetuimpiin Android-laitteisiin.

Tänä vuonna on tietysti vuorossa OnePlus 3, jonka lisäksi yhtiöltä voi odottaa myös OnePlus X -mallin seuraajaa. Ensiksi mainittu on vuotanut jo aiemmin testidokumentaatiosta, mutta nyt tarjolla on paitsi lisätodisteita laitteen kehitysversion olemassaolosta, mutta myös paljastuksia laitteen suorituskyvystä.

Mahdollisesti ensi kuussa esiteltävä uusi lippulaiva on uusimpien tietojen mukaan varustettu Qualcommin Snapdragon 820 -piirillä, neljällä tai peräti kuudella gigatavulla RAM-muistia, 32/64/128 gigatavulla tallennustilaa sekä 16 ja 8 megapikselin kameroilla.


Kiinalaislähteen mukaan laitteesta olisi tulossa kolme eri versiota, joissa vaihtelee niin RAM-muisti, tallennustila kuin ruutukoko. Vaikka todennäköisesti laitteet sijoittuvat 5 ja 5,5 tuuman välimaastoon, niin tiedoissa on niin paljon ilmaa, että joudumme nähtävästi odottamaan tarkkoja tietoja ainakin hieman lähemmäs julkaisuhetkeä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja