Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 nosti Samsungin kasvu-uralle

3
Manu Pitkänen

Galaxy S7 nosti Samsungin kasvu-uralle
Samsung näyttää saavuttaneen älypuhelimissa pohjakosketuksen ja päässeen uudelleen kasvu-uralle. Tammi-maaliskuun tulosjulkistuksen mukaan yhtiön mobiililiiketoiminta kasvoi kahdeksalla prosentilla viime vuodesta ja liikevoitto peräti 42 prosenttia.

Alkuvuoden tuloksen taustalla oli Galaxy S7:n menestys, joka paransi Samsungin "tuotemixiä". Tulosta paransi myös halpojen ja keskihintaisten älypuhelimien malliston karsiminen. Samsungin tarkoituksena on laajentaa Galaxy S7:n saatavuutta maailmalaajuisesti kesäkuuhun mennessä ja se odottaa älypuhelimien myynnin pysyvän vakaana alkukesän ajan.

Mobiiliyksikön tulosparannusta selittänee sekin, että Galaxy S7:n tuotanto saatiin vauhtiin ilman ongelmia. Galaxy S6:n tapauksessa Samsungille koitui ongelmia, kun se ei osannut odottaa kysynnän ohjautuvan kaarevanäyttöisiin edge-puhelimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Työvoimakone (vahvistamaton)

2

Liikevoiton rajuhkon kasvamisen taustalla lienee myös vähentyneet kustannukset, kun Samsungilta potkittiin useassa aallossa yli 10 000 ihmistä ulos vuoden sisällä, Suomestakin useampaan otteeseen reilummalla kädellä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Työvoimakone:

Liikevoiton rajuhkon kasvamisen taustalla lienee myös vähentyneet kustannukset,


Totta, tiettävästi karsinut kuluja, löysää rahankäyttöä suitsittu.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Työvoimakone:

kun Samsungilta potkittiin useassa aallossa yli 10 000 ihmistä ulos vuoden sisällä, Suomestakin useampaan otteeseen reilummalla kädellä.


Tuollakkin varmaan merktyksensä, mutta ne usein aiheuttaa kertaluenteisia kuluja, eli vähän riippuu mihin ajoittuneet.

Jos meinaat että henkilöstö valintojen ansiosta, niin karsinta on ilmeisesti onnistuneet, liikevaihto on kasvannut huomattavasti, markkina on kuitenkin vaikea, ja isot kiinalaiset kilpailijat ei ole helittäneet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja