>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi innovaatio: Puhelimien sormenjälkilukija yhdistettiin näyttöön

Manu Pitkänen

Uusi innovaatio: Puhelimien sormenjälkilukija yhdistettiin näyttöön
Sormenjälkiskannerista on tullut lyhyessä ajassa uusien huippuälypuhelimien vakiovaruste, mutta skannerin sijoituspaikka vaihtelee paljon valmistajittain. Tuotekehittäjien vaihtoehdot ovat laajenemassa vielä lisää, kunhan LG Innotek saa kaupallistettua uusimman teknologiansa.

Applen ja Samsungin mielestä sormenjälkilukijan paikka on puhelimen etupuolella kotinäppäimessä, kun taas LG ja Huawei ovat päätyneet sijoittamaan skannerin puhelimen takakuoreen. Sonylla taas on päädytty kompromissiin, eli lisäämään lukija puhelimen kyljessä olevaan virtanäppäimeen.

Sormenjälkiskanneri ei välttämättä tarvitse erillistä näppäin tulevaisuudessa, sillä LG Innotek kehittänyt kalvon, jonka ansiosta sormenjälkilukija voidaan integroida puhelimen kosketusnäyttöön. Kalvo on vain 0,03 millimetriä paksu, joten sen lisääminen näytön suojalasin alle ei juuri vaikuta puhelimen paksuuteen. Muotoiluun kalvo voi vaikuttaa paljonkin, sillä sen ansiosta puhelimeen ei tarvitsisi enää lisätä erillistä painiketta.LG Innotekin mukaan se on käynyt keskusteluita joidenkin älypuhelinkehittäjien kanssa teknologian kaupallistamiseksi tulevan vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.