Suomeen tuli uusi operaattori – Uusi hinnoittelumalli

5
Manu Pitkänen

Suomeen tuli uusi operaattori – Uusi hinnoittelumalli
Suomessa on aloittanut toimintansa uusi Moi-mobiilioperaattori. Kyseessä on niin sanottu virtuaalioperaattori, eli Moilla ei ole omaa matkapuhelinverkkoa Suomessa, vaan se on vuokrannut sen käyttöönsä DNA:lta.

Moin liiketoimintamalli poikkeaa perinteisestä tavasta myydä liittymiä. Yksittäisten liittymien myynnin sijaan Moi kauppaa kolmen SIM-kortin pakettia 18 euron kuukausihintaan. Paketti sisältää jokaiselle kuukaudelle 12 gigatavua datasiirtoa. Kulutusta mitataan pakettiin kuuluvien liittymien kanssa yhteisesti, eli mikäli kahdessa liittymässä ei liiku kuukauden aikana yhtään dataa, voidaan kolmannen liittymän kautta siirtää dataa täydet 12 gigatavua.

Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli. Maksiminopeudeksi on ilmoitettu 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigatavuista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Rajattoman datasiirron saa 15 euron kuukausihintaan (per SIM-kortti). Puheminuutit ja tekstiviestit maksavat 0,055 euroa.Pakettiin voi valita useampiakin liittymiä, jolloin kuukausimaksu nousee kuudella eurolla per SIM-kortti ja yhteinen datasiirtoraja nousee neljällä gigatavulla.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo X80 Pro – hinta laskenut -35%

vivo X80 Pro
1569 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2400 €

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € Hobby Hall
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentit (5)

Nerea
Nerea

1

Mitä uutta parempaa tämä yritys tarjoaa suhteessa jo olemassa oleviin kilpailijoihin? Ikävä kyllä eipä paljoa. Logo myöskin sekava eikä onnistu tekemään itsestään uniikkia ja yksilöllistä. Mutta katsotaan sanoi lääkäri.

Vastaa
etrade
etrade

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Kun EU poistaa Roaming maksut, niin Suomessakin tulee liittymiin datakatot, joten tämä on vain edelläkävijä.

Tuo on pelkkä tähdenlento ja sun datakattos on historiaa.

Vastaa
WereCatf
WereCatf

4

Ei tuo ny pahalta kuulosta ainakaan omaan korvaan; jos sattuu vaikka omistamaan puhelimen ja tabletin ja suurimman osan ajasta käyttää WiFiä, niin 12GB riittää helposti. Toisaalta, minen itse ainakaan suostu tukemaan datakattoja niin mobiililaajakaistoissa, kuin kiinteissäkään ja pysyn sen takia visusti Saunalahden asiakkaana -- kaikkein hitain ja halvinkin vaihtoehto on datakatoton.

Vastaa
pentsu
pentsu

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nerea:

Mitä uutta parempaa tämä yritys tarjoaa suhteessa jo olemassa oleviin kilpailijoihin? Ikävä kyllä eipä paljoa. Logo myöskin sekava eikä onnistu tekemään itsestään uniikkia ja yksilöllistä. Mutta katsotaan sanoi lääkäri.

Ei tarjoa mitään uutta mikä onkin itsestään selvää kun operaattorilla ei ole omaa verkkoa. Olisi huonoa bisnestä myydä halvemmalla liittymiä kuin itse verkon haltija myy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.