Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin uusi hittipeli sai ison päivityksen

2
Manu Pitkänen

Supercellin uusi hittipeli sai ison päivityksen
Supercellin uutuuspeli Clash Royale on saanut lyhyen historiansa kenties suurimman päivityksen. Keväällä Androidille ja iOS:lle julkaistuun korttipeliin on lisätty kuusi uutta pelihahmoa, minkä lisäksi pelin palkitsemisjärjestelmää on viilattu avokätisemmäksi.

Uusien pelihahmojen tärkeimmät ominaisuudet on käyty yksityiskohtaisesti läpi alla olevissa Chief Patin videoissa. Videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten hahmoista ei sen enempää.

Hahmojen kykyjen kehitys on ilmeisesti ollut Clash Royalessa toivottua hitaampaa, minkä takia Supercell päättänyt antaa jatkossa voitetuista taisteluista palkinnoksi arkun lisäksi pienen määrän pelirahaa. Mitä korkeammalla areenalla pelaa, sitä enemmän voitetusta taistelusta saa kolikoita. Kolikoita saa voitosta vaikka vapaita arkkupaikkoja ei olisikaan.

Giant-, Magical- ja Super Magical -arkkujen esiintymistiheys kasvaa päivityksen myötä, minkä lisäksi kaikkien arkkutyyppien sisältämien korttien määrä muuttuu areenariippuvaiseksi (mitä korkeampi areena, sitä enemmän kortteja arkusta saa).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Ai sai ison päivityksen. Aivan sama ei vois vähempää kiinnostaa. Vois kirjoittaa parempia juttuja. Eihän koko peliä saa lumia puhelimiin.

Vastaa
_turtle
_turtle

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Ai sai ison päivityksen. Aivan sama ei vois vähempää kiinnostaa. Vois kirjoittaa parempia juttuja. Eihän koko peliä saa lumia puhelimiin.

Jos ei kerran kiinnosta, miksi jaksoit kommentoida?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja