Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC 10:n hyvä vastaanotto tuli tositarpeeseen, tulos sukelsi

1
Matti Vähäkainu

HTC 10:n hyvä vastaanotto tuli tositarpeeseen, tulos sukelsi
HTC:n vuodet ovat olleet vaikeita ja yhtiöstä on odotettu Nokian jälkeen seuraavaa uhria älypuhelinsodan alttarilla. Vuosi vuodelta taiwanilaisyhtiön tilanne on vaikuttanut synkemmältä, mutta tilanne on onnistuttu pitämään hyppysissä leikkauksilla.

Uusimmat tulostiedot kertovat, että ongelmat jatkuivat vähintäänkin entisenkaltaisina, joka jälleen nostaa katseet lippulaivamalliin. HTC on jälleen tilanteessa, jossa uusitun huippumallin on tärkeätä onnistua. Viimeiset muutaman sukupolvea eivät ole onnistuneet vastaamaan haasteeseen, mutta nyt siihen on todella mahdollisuus.

HTC 10:n (kuvassa) vastaanotto on ollut hyvä. Laite vaikuttaa olevan varustettu kaikella tarvittavalla teknologialla, eikä yhtiö ole tehnyt riskivalintoja esimerkiksi kameran suhteen. Näin ollen arvostelut ovat olleet pääosin varsin positiivisia ja paikoittain laite on valittu jopa Galaxy S7:ää paremmaksi.

On hyvin epätodennäköistä, että HTC 10 kuitenkaan päihittää oikeastaan millään myyntimittarilla Samsungin ykköslaitetta, mutta HTC:lle hyvä tulos on nousta Android-lippulaivojen kakkosvaihtoehdoksi. Tällä nostetaan yhtiö takaisin noususuhdanteeseen ja ensimmäisen neljänneksen lehmänhännän kaltaiset romahdukset jätetään unholaan.HTC:n ensimmäisen neljänneksen liikevaihto tippui edellisvuodesta yli 60 prosenttia n. 400 miljoonaan euroon. Mukana eivät tosin ole uusi lippulaivamalli HTC 10 tai virtuaalitodellisuuslaite Vive.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

HTC:n kuukausiliikevaihto on laskenut liki poikkeuksetta jo vuoden 2011 lopusta lähtien. Poikkeus oli noin puolen vuoden jakso plussalla vuosien 2014-2015 taitteessa.

Tämän vuoden julkaistut kuukausimyynnit ovat olleet aika masentavia, noin vuoden 2005 tasolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.