Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen kermankuorinta loppui – Android nousussa

5
Manu Pitkänen

Applen kermankuorinta loppui – Android nousussa
Applen tavoitteena ei ole ikinä ollut myydä mahdollisimman paljon puhelimia, vaan se on keskittynyt pikemminkin myymään mahdollisimman paljon ja mahdollisimman kalliita puhelimia. Tästä syystä Apple ei ole erityisemmin häikäissyt markkinaosuusmittauksissa.

Alkuvuoden aikana Applen iPhonien myyntimäärät putosivat ensimmäistä kertaa viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Tämä näkyy myös markkinatutkimusyhtiö Kantarin tuoreessa selvityksessä: Applen markkinaosuus laski EU:n suurimmissa maissa sekä kiinalaisissa kaupungeissa. Maaliskuun lopulla ilmestynyt edullinen iPhone SE ei näy vielä tammi-maaliskuun lukemissa kunnolla. Suhteellisesti suurin pudotus tapahtui kuitenkin Windows Phonen markkinaosuudessa, josta katosi alkuvuonna peräti puolet.

Kahden edellä mainitun alustan markkinaosuuksien kutistuminen tarkoitti käytännössä sitä, että Androidin markkinaosuus kasvoi parhainta tahtia pariin vuoteen. Androidin kasvua tuki myös Galaxy S7:n onnistunut lanseeraus sekä Huawein laajeneminen Kiinassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
tehoesa (vahvistamaton)

2

Ios jämähtänyt paikoilleen ja Android saanut kiinni ja paikoin mennyt käytössä jo ohi.
Vielä, kun kaikki valmistajat laittaisivat puhtaalla androidilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

3

Olisi mielenkiintoista nähdä SGS7:n todelliset myyntiluvut, koska sitä täällä niin hehkutetaan.

Vastaa
perhana
perhana

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mc_mice:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Veikkaus1x2:

Olisi mielenkiintoista nähdä SGS7:n todelliset myyntiluvut, koska sitä täällä niin hehkutetaan.

http://www.phonearena.com/news/Samsung-...on-sold_id80072

10M oli veikkaukset kuukausi sitten..

Niin siis tuo oli veikkaus, eli arvio... mitä mahtaa olla ne todelliset luvut, se selvinnee myöhemmin, vuodesta toiseenhan samsungin tapa on ollut uuden julkistuksen myyntiintulon jälkeen pistää liikkeelle noita 10M myyntiarvioita, muistaakseni aivan samoin sitä S6:n hyvin alkanutta myyntiä aluksi hehkutettiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.