Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram uudistui täysin

1
Manu Pitkänen

Instagram uudistui täysin
Vintage-suodattimilla itsensä läpi lyönyt Instagram on uudistanut ilmettään päivittämällä sovelluksensa ikonin ja käyttöliittymän. Vanha skeuomorfinen kamera-kuvake on saanut väistyä ja tilalle on tullut iOS-henkinen värikäs kuvake.

Kuvakkeen kirjavuudesta huolimatta itse sovelluksen käyttöliittymä on muuttunut musta-valkoiseksi. Uudistuksen ajatuksena on, että käyttöliittymä kilpailisi sisällön kanssa mahdollisimman vähän käyttäjän huomiosta. Käyttäjän halutaan keskittyvän täysin sisältöön, minkä taas toivotaan lisäävän sovelluksessa vietetyn ajan määrää.

Emosovelluksen lisäksi Instagramin muidenkin sovellusten, kuten Boomerangin, Hyperlapsen ja Layoutin, kuvakkeet uudistettiin samaan muotokieleen sopivaksi.

Intagramin kuvakeuudistus on saanut osakseen paljon ryöpytystä. Osaa ärsyttää muutos itsessään, mutta joidenkin uusi logo on vain huono. Instagramin kamerakuvakkeen on sanottu olevan yksi tunnistettavimpia some-palveluiden logoista, minkä takia sen päivittäminen nykyaikaan voisi olla fiksumpaa tehdä maltillisesti. Uuden kuvakkeen on sanottu olevan vain yksi uusi liukuväreillä koristeltu kuvake muiden joukossa, eikä se siksi erottaudu niistä kunnolla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Sefriol
Sefriol

1

Ylisimplifoitu kamera, niin ettei sitä edes kameraksi tunnistaisi. Sitten napataan vanhan-uuden apple logon väritys ja saadaan aikaan omasta mielestäni aika ruma logo.

En oikein näe tässä logomuutoksessa mitään logiikkaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.