Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftilta sovellus soittoäänien luomiseen

6
Puhelinvertailu

Microsoftilta sovellus soittoäänien luomiseen
Omien soittoäänien luominen puhelimella ei ole mikään uusi juttu. Itseasiassa jo ennen älypuhelimia yksinkertaisia soittoääniä pystyi luomaan esimerkiksi jo viime vuosituhannella esitellyllä Nokia 3210 -puhelimella.

Nyt Nokian 2014 ostanut Microsoft on esitellyt uuden sovelluksen, jolla älypuhelimensa äänet saa kustomoitua omien mieltymysten mukaisiksi. Sovelluksen nimi on Ringtone Maker for Windows 10 Mobile ja löytyy luonnollisesti sovelluskaupasta Windows 10 -puhelimille.
Nyt betasta lopulliseksi sovellukseksi valmistuneella työkalulla ei tosin pysty luomaan tyhjästä musiikkia, vaan sillä otetaan valmis kappale, josta valitaan osa soitto- ja hälytysääneksi. Käytännössä valikoimaan pystyy vain pituuden sekä kappaleen kohdan.

Vaikka työkalu on todella simppeli, niin se kelpaa varmasti monelle, jotka haluavat suosikkikappaleen kertsin helposti soittoääneksi. Varsinkin ilmaiseksi. Sovelluksen voi ladata täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

3

Eipä taida taipua tämä julkaisujärjestelmä uutisten korjaamiseen. Aika paljon tullut virheitä viime aikoina ja kommenteissa niistä mainittu, mutta toimitus ei ole reagoinut niihin lainkaan. Enpä usko että tätäkään uutista enää päivitetään.

Vastaa
aapii
aapii

4

Niin - Nokian tekemä "luo soittoääni" -ohjelmahan oli juuri tuo samainen. Ja oli olemassa jo Windows mobile 7 aikakaudelta - itselläkin oli jo Lumia 800 puhelimessa tuo. Nyt nimi vain vaihtui Microsoft aikakauteen.

Vastaa
Boss93
Boss93

5

Kas kummaa, kun omasta L1020:sta löytyy täsmälleen samanlainen ja saman niminen sovellus... ja WP 7.8:lla pyörii tämä luuri! Noh täytyy myöntää, että windows 10 puhelimille tämä lienee uusi sovellus, mutta tarkemmin ottaen tämä on siis vain uusi versio vanhasta sovelluksesta...

Vastaa
jkij
jkij

6

Omaan Lumia 950XL tuli sovellus automaattisesti viime vuonna kun palautin microsoft tilin tiedot.
Ulkonäkö on muuttunut viime päivityksestä.
Muuten ei eroa aiempaan.
Lumia 1020 on W8 puhelin päivitettynä 8.1.1.
Tosin W7:ssakin toimi kyseinen sovellus.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Boss93:

Kas kummaa, kun omasta L1020:sta löytyy täsmälleen samanlainen ja saman niminen sovellus... ja WP 7.8:lla pyörii tämä luuri! Noh täytyy myöntää, että windows 10 puhelimille tämä lienee uusi sovellus, mutta tarkemmin ottaen tämä on siis vain uusi versio vanhasta sovelluksesta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja