Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan suosikkipuhelimesta tänä vuonna myös Plus-malli

Puhelinvertailu

Motorolan suosikkipuhelimesta tänä vuonna myös Plus-malli
Motorola tuo huhujen mukaan tänä vuonna markkinoille neljännen sukupolven yhtiön 2013 esittelemästä ja sittemmin huippusuositusta Moto G -älypuhelimesta. Aiemmin huhut kertoivat, että kyseinen malli saapuu kahdella eri, mutta nyt tarjolla on tarkempia tietoja.

Luottovuotaja Evan Blassin mukaan Motorola julkaisee kaksi eri kokoversiota, joissa on yksi merkittävä ero: kotinäppäin. Suurempi Moto G sisältää fyysisen kotinäppäimen, jollaista pienemmästä mallista ei löydy. Tämä mahdollistaa Plus-mallissa tietysti myös sormenjälkilukijan.
Blass ei kommentoi onko aiempien huhujen mukainen jako muistin (2/3GB), tallennustilan (16/32GB) ja kameroiden (13/16MP) osalta totta.

Motorolan nykyisenä omistajana toimiva Lenovo ei ole kuvien mukaan tehnyt mitään mullistavia muutoksia hyvin toimivaan konseptiin. Erityisesti pienempi versio muistuttaa kovasti edellisten sukupolvien Moto G -laitteita.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja