Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin älykellokonsepti sisältää projektorin

1
Puhelinvertailu

Samsungin älykellokonsepti sisältää projektorin
Samsung on kokeillut jo tähän mennessä älykelloissa erikoisia ominaisuuksia. Yksi ensimmäisistä todellisista älykelloista sisältä kameran, jolla onnistui James Bond -tyyliset salavideot, mutta nyt yhtiö suunnittelee kenties vielä erikoisempaa ominaisuutta.

Samsung on jättänyt Yhdysvaltain patentti ja tavaramerkkivirastolle hakemuksen älykellon patentille. Kyseessä on projektorilla toimiva käyttöliittymä.
Käytännössä tämä tarkoittaa, että älykello heijastaa kuvan kämmenselkään, josta ohjaus onnistuu vapaalla kädellä. Kameratunnistus osaa myös tunnistaa mikäli älykellokäden käsi on auki, jolloin tarjotaan lisävaihtoehtoja. Laite yhdistyy tietysti langattomasti myös älypuhelimeen.

Kuvissa esiintyy myös virtuaalitodellisuuslasit, joka vaikuttaa hieman erikoiselta kaverilta älykellolle.

Näiden visioiden saapuminen älykelloihin voi tietysti kestää vielä melkoisesti, eikä tietysti varmuutta ole, että käyttöliittymä koskaan löytää tietään kuluttajamarkkinoille.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja