Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asusin uutuuspuhelimista vuosi lisää tietoja ja kuvia

1
Puhelinvertailu

Asusin uutuuspuhelimista vuosi lisää tietoja ja kuvia
Asusilta odotetaan pian uusien ZenFone-mallien julkaisua, mutta jo nyt tiedämme paljon tulevista laitteista. Twitter-käyttäjä @krispitech on jakanut paljon speksitietoja sekä kuvia, jotka esittelevät kolmea eri mallia.

Vuotojen mukaan ZenFone 3 saapuu kolmena versiona, joiden näyttökoot ovat 4,5, 5 sekä 5,5 tai 6 tuumaa. Laitteet saapuvat useilla eri värivaihtoehdoilla ja kaikki laitteet ovat metallirunkoisia. Vuotajan mukaan puolet versiosta on varustettu Snapdragon-suorittimilla ja parhaimmassa versiossa on 23 ja 8 megapikselin kamerat.
Monissa versiossa on puolestaan 4 gigaa muistia ja 32 gigatavun microSD-kortilla laajennettava tallennustila. Hinnat ovat puolestaan sijoittuneet 110-370 dollarin väliin, joka vaikuttaa erityisesti huippupuhelimen osalta todella alhaiselta.

Ylläolevassa kuvassa on väitetysti Max-lisänimellä tunnettu versio, jonka ulkonäkö vaikuttaa kohtaavan mallikaavion kanssa. Tässä vaiheessa tiedot ja kuvat kannattaa ottaa tietysti varauksella, sillä mitään varmuutta niiden aitoudesta ei ole.

Puhelimet odotetaan julkaistavan seuraavan parin kuukauden aikana.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja