Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin komeaa jälkeä Vulkan tuo Android-peleihin

Puhelinvertailu

Google on kertonut I/O-kehittäjätapahtumassa tällä viikolla ensimmäistä kertaa seuraavan Android-version uudistuksista. Yksi merkittävimmistä uudistuksista Android N:ään on Vulkan-rajapinta, joka tuo parannuksia pelien suorituskykyyn.

Nyt yhtiö on julkaissut Twitterissä oheisen videon, jolla se vertaa OpenGL ES:llä toteutettua peliä vastaavasti Vulkanilla toteutetun pelin näkymään. Demopelinä toimii Need For Speed: No Limits, joka näyttää kieltämättä varsin hyvältä Vulkanin avustuksella.


Valitettavasti videon resoluutio jättää paljon arvailujen varaan, mutta selvää on, että erityisesti valaistusefektit saavat Vulkanista lisäpotkua. Twiitin mukaan grafiikat nostetaan mobiililaitteissa konsoleiden tasolle.

Mobiilisuorittimia kehittävän PowerVR:n demonstraatio (alla) aiemmin tänä vuonna kertoi myös, että Vulkan tarjoaa huomattavasti parempaa suorituskykyä nykyisin käytettyyn OpenGL ES:ään verrattuna.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja