Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan iPhonen tuplakamerassa ongelmia, LG paikkaamaan tilannetta?

1
Matti Vähäkainu

Tulevan iPhonen tuplakamerassa ongelmia, LG paikkaamaan tilannetta?
Applen tulevan iPhone 7 -mallin odotetuin ominaisuus on tuplakamera, vaikka ominaisuus on kovin kiistelty, ja esimerkiksi viimeisimmän vuodot kertovat, ettei sitä tule ainakaan pienempään malliin. Nyt raportti kertoo, että tuplakameran toimituksessa on ollut ongelmia.

Tuplakameran on väitetty tulevan Sonyn suositulta kameraosastolta, mutta nyt tiedot kertovat, että Sony olisi epäonnistumassa kameroiden tuotannon suhteen eikä pystyisi tarjoamaan tarpeeksi komponentteja. Tilanteeseen on hyvin voinut vaikuttaa tehtaiden sijainnissa Kumamotossa tapahtuneet maanjäristykset.

Samalla tiedot kertovat, että LG on korvaamassa Sonyn pääosin kameroiden toimituksessa. LG:llä on tietysti kokemusta kaksoiskameroista, sillä yhtiön nykyinen huippupuhelin G5 (kuvassa) sisältää juurikin tuollaisen kamerakonfiguraation.


Näillä näkymin vaikuttaisi, että kaksoiskamera saapuu siis vain iPhone 7 Plus -malliin ja pienempikokoinen iPhone 7 saa ainoastaan OIS-kuvanvakautuksen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Hemanus (vahvistamaton)

1

Nyt alkaa otsikointi olla iltapäivälehtien tasoa, huoh.....
Ei enää näin, jos haluatte että edes joku lukisi näitä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja