Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen suuri suunnitelma: Siri avataan kehittäjille

1
Manu Pitkänen

Applen suuri suunnitelma: Siri avataan kehittäjille
Apple on avaamassa vihdoin vuonna 2011 lanseeratun Siri-puheavustajan sovelluskehittäjille. Yhtiön suunnitelmista kertoi The Information, jonka mukaan tieto paljastettaisiin virallisesti kesäkuussa WWDC-tapahtumassa.

Apple kävi pitkään sisäisesti keskustelua siitä, että millä tapaa Siri tulisi avata kehittäjille. Jonkinlainen näkemys asiasta on siis saavutettu, mutta The Information ei kerro tarkemmin millä tapaa kolmansien osapuolien sovellukset toimisivat yhteen Sirin kanssa. Voisi kuitenkin kuvitella, että Sirin kautta voisi suorittaa joitain ohjelmien tarjoamia toimintoja. Esimerkiksi Uber- tai Didi Chuxing -kyydin tilaaminen Sirin kautta voisi olla hyvinkin mahdollista.

Tämän lisäksi Apple suunnittelee Sirin lisäämistä sen kaiutintuotteisiin. Käytännössä esimerkiksi Beats-kaiuttimet voisivat toimia HomeKitin ansiosta Amazonin Echon tai Google Homen kaltaisina älykotikeskittyminä. The Informationin mukaan kaiuttimen suunnittelu alkoi jo ennen Echon lanseerausta, mutta Amazonin esimerkki saattoi antaa Applelle lisää varmuutta tuotteen julkaisemiseksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.