Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy C5:n perässä saapuu suurempi C7

Puhelinvertailu

Galaxy C5:n perässä saapuu suurempi C7
Samsung on vihdoin esitellyt virallisesti keskiluokan C-malliston ensimmäisen mallin. Nyt kun Galaxy C5 on "ulkona", niin jäämmekin odottamaan C3 ja C7 -malleja.

Pitkään Samsung ei aio odottaa näidenkään kanssa. Viikko sitten Kiinan televiranomainen vahvisti C5:n olemassaolon ja nyt TENAA kertoo isommasta C7-mallista.
Laite on tietysti C5:n kanssa kuin samasta puusta veistetty. Kokometallinen runko on huippuohut (6,7 mm) ja sisältää Full HD -näytön. Tässä isommassa versiossa se on 5,7 tuumainen. Väitetysti laitteessa on hieman tehokkaampi Snapdragon 625 -suoritin, joka on silti edelleen keskiluokkaa eikä uhkaa huippupuhelimia tehoillaan.

Speksien osalta vihiä voi ottaa pikkuveljestä, mutta akku on tietysti kasvanut 3300 milliampeerituntiin. Hinta varmaankin kasvaa 300 eurosta hieman ylöspäin. Mikälli esittelyaikataulu pysyy ennallaan, niin laite esittäytyy Samsungin sivustolla jo todennäköisesti ensi viikolla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja