Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli metallihohtoisen Galaxy C5:n

3
Puhelinvertailu

Samsung esitteli metallihohtoisen Galaxy C5:n
Samsung on vihdoin virallistanut jo käytännössä varmistuneen C5-älypuhelimen. Galaxy-sarjan keskihintaluokkaan sijoittuva puhelin tuo lisää metallia ja laatua budjettiluokkaan.

Kovasti HTC:n One-malliston laitteita muistuttava ja iPhonelta designissa lainaava Galaxy C5 on varustettu 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, täysin metallisella designilla, sormenjälkilukijalla, 16 ja 8 megapikselin kameroilla sekä keskisarjan Snapdragon 617 -suorittimella. Laitteen hinta on Kiinassa n. 300 euron luokkaa 32 gigatavun mallille.
C5 on vain 6,7 milliä paksu, joten se on selkeästi lippulaivamalli Galaxy S7:ää (7,9 mm) ohuempi. Sisään on saatu ahdettua kuitenkin varsin hyvänkokoinen 2600 milliampeeritunnin akku.

Speksien perusteella C5 on hieman A5-puhelinta laadukkaampi, joskin hintalappu on samaa luokkaa. Onkin omituista, että yhtiöllä on kaksi toistensa kanssa kilpailevaa puhelinmallia. Joulukuussa esitelty vuoden 2016 A5 jää selkeästi varjoon, mikäli hinta (>350e) ei putoa reilusti. Tulossa on tietysti myös muita C-malleja, jotka kilpailevat todennäköisesti toisten A-mallien kanssa.

Toistaiseksi tietoa Suomeen ja edes Eurooppaan saapumisesta ei ole.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Jonahan
Jonahan

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti olliboi:

hyvännäköinen puhelin kyllä!

Oho, tylsä iPhonekin muuttuu hyvännäköiseksi kun siihen laitetaan Samsungin logo. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja