Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee videolla Galaxy S7:n Batman-versiota

Puhelinvertailu

Samsung esittelee videolla Galaxy S7:n Batman-versiota
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Samsungin Twitter-vihjailuista, joiden mukana yhtiö tuo saataville Batman-kustomoidun älypuhelimen. Nyt yhtiö on esitellyt laitetta videolla.

Virallinen unboxing-video paljastaa, että laite on pakattu kultaisella Batman-logolla varustettuun tummaan pakettiin, josta löytyy paitsi Galaxy S7 edge -teksti myös promottavan Injustive: Gods Among Us -pelin nimi. Pakkaus sisältää mustan Galaxy S7 edgen, jonka yksityiskohdat ovat kultaisia ja takana loistaa kultainen Batman-logo.

Lisäksi paketissa on metallinen Batman-logo, joka muistuttaa kovasti supersankarin käyttämää Batarang-heittoasetta, mustat Gear VR -lasit, Batman-logolla varustettu suojakuori ja kustomoidut nappikuulokkeet.

Itse puhelimen käyttöliittymä on värjätty myös teemavärein ja teemoitettu muutenkin Batman-teemaan sopivaksi. Mukana tulee tietysti Injustice: Gods Among Us -peli. Pelin kolmivuotista taivalta juhlistava Galaxy S7 Edge Injustice Edition sisältää lisäksi hieman suuremman akun.Mm. Venäjällä ja Koreassa se saapuu myyntiin ensi kuun alkupuolella. Laitetta ei tule aluksi myyntiin Euroopassa tai Yhdysvalloissa, mutta Samsung kertoo, että myyntialueita lisätään pian.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.