>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:n uusin puhelin ei ole Blade, mutta haastaa sekin kilpailijoita hinnalla

Matti Vähäkainu

ZTE:n uusin puhelin ei ole Blade, mutta haastaa sekin kilpailijoita hinnalla
ZTE on julkaissut uuden lippulaivapuhelimen, joka kantaa nimeä Axon 7. Kyseessä ei ole huippuedullinen älypuhelin, kuten Suomessa aikoinaan valtavan suosion saavuttanut Blade-malli, jonka lähes ainoa valtti oli edullinen hinta. Axon 7 sen sijaan pystyy haastamaan markkinoiden parhaimmistoa jopa tekniikalla.

Alle viiden sadan euron puhelin sisältää huimat neljä tai jopa kuusi gigatavua RAM-muistia, 5,5 tuuman QHD-kosketusnäytön, 20 ja 8 megapikselin kamerat, 3250mAh akun QuickCharge 3.0:lla, neliytimisen Snapdragon 820 -piirin, 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa sekä sormenjälkilukijan.

Laitteen speksit ovat siis ainakin paperilla vähintään kilpailijoidensa, ml. Galaxy S7, tasoa. Lisäksi ZTE tarjoaa laitteen mukana Axon Passport 2.0 -vakuutusta, joka takaa näytön ja muiden ruhjeiden korjaukset kahden vuoden ajan. Varsin kiinnostava paketti kaiken kaikkiaan.

Axon 7 tukee myös Googlen Daydream-virtuaalitodellisuusalustaa, jota varten yhtiöltä tulee myös omat VR-lasit.Laite saapuu alkuun myyntiin yhtiön kotimaassa Kiinassa, mutta tulee myöhemmin myyntiin myös lännessä – tai ainakin Yhdysvalloissa. Tarkempia hinta- ja saatavuustietoja joudumme vielä odottelemaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.