>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hesburger-sovellus julkaistu – Hampparit voi tilata nyt etukäteen älypuhelimella

3
Manu Pitkänen

Hesburger-sovellus julkaistu – Hampparit voi tilata nyt etukäteen älypuhelimella
Pikaruokalaketju Hesburger on julkaissut mobiilsovelluksen, jonka avulla käyttäjä voi tilata purilaisaterian lähimmästä ravintolasta jo ennakkoon älypuhelimen avulla. Sovelluksen kautta voi myös maksaa tilauksen, joten paikan päällä ei tarvitse kuin noutaa valmis tilaus.

Tilausten tekemisen lisäksi sovelluksesta löytyy myös "Hesen" etukupongit, tuotetiedot sekä kartta, joka helpottaa lähimmän pikaruokaravintolan löytämistä. Sovellus toimii myös bonusklubilaisilla bonus-korttina. Tilausten tekeminen ja maksaminen vaatii palveluun rekisteröitymisen, mutta ohjelman muut ominaisuudet ovat saatavilla myös ilman rekisteröitymistä.

Sovellus on jo saatavilla Androidille Google Play -kaupasta. iPhonelle sovellus saapuu lähipäivinä, kunhan Apple on hyväksynyt sen App Storeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
toopeZ (vahvistamaton)

1

Kävin tuossa parikymmentä vuotta sitten kyseisen ketjun liikkeessä syömässä krapulaan hampurilaisen, oksentelin pari päivää sen jälkeen ja kohmelon takia en ole oksentanut kuin kerran - sain siis ruokamyrkytyksen.
Suosittelen todella kyseisen ketjun safkaa kaikille niille joiden vatsa tarvitsee tyhjennyksen...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
naminami (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toopeZ:

Kävin tuossa parikymmentä vuotta sitten kyseisen ketjun liikkeessä syömässä krapulaan hampurilaisen, oksentelin pari päivää sen jälkeen ja kohmelon takia en ole oksentanut kuin kerran - sain siis ruokamyrkytyksen.
Suosittelen todella kyseisen ketjun safkaa kaikille niille joiden vatsa tarvitsee tyhjennyksen...

Aika pieni otanta kun lähdetään vetämään noin isoja johtopäätöksiä! Itse olen syönyt hesessä elämäni aikana ainakin 30 kertaa ja en ole kertaakaan tämän jälkeen oksentanut. Olen myös melko varma että kun suosittelet kyseisen ravintolaketjun ravintoloita "kaikille niille joiden vatsa tarvitsee tyhjennyksen", vain murto-osa tämän tyhjennyksen tosiasiassa saa.

Myös syy-seuraussuhteet ovat antamassasi tapauksessa hieman epäselviä. Olit sanomasi mukaan krapulassa ja oksentelit pari päivää sen jälkeen kun söit hesessä. Mitä jos tämä oksentelu johtui jostain muusta kuin hesburgerissa syömästäsi ruuasta? Esimerkiksi siitä että naapurin Keijon tekemässä pontikassa olikin metanolia, tai baarin olut oli pilaantunutta?

Mielestäni yhden 20 vuotta sitten tapahtuneen insidentin perusteella ei voida vetää niin pitkälle meneviä johtopäätöksiä, että kaikki Hesburgerissa syövät saisivat ruokamyrkytyksen. Jos kuitenkin tosissasi epäilet, että hesessä myrkytetään jokainen ruoka-annos, suosittelen ehdottomasti olemaan yhteydessä Valviraan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.