Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Ensimmäinen virallinen teaseri tulevasta OnePlus 3:sta

Puhelinvertailu

Videolla: Ensimmäinen virallinen teaseri tulevasta OnePlus 3:sta
OnePlus on julkaissut ensimmäisen virallisen teaser-videon tulevasta huippupuhelimestaan. OnePlussan kolmannen sukupolven "lippulaivantappaja" kantaa tietysti nimeä OnePlus 3.

Laitteesta ei paljasteta mitään olennaista videolla, vaan se on pikemminkin kutsu esittelytapahtumaan, joka tapahtuu virtuaalitodellisuudessa. Kuten yllä olevasta kuvasta kuitenkin näkyy, niin laitteen ulkonäkö on paljastunut jo aiemmin.

Tällä viikolla selvisi myös, että kuluvan kuun 14. päivä esiteltävä laite saapuu myyntiin ilman kutsua, joten tilauksia voi tehdä mahdollisesti jo virtuaalitodellisuudessa tapahtuvassa esittelytapahtumassa.

Laitteesta odotetaan löytyvän mm. 5,5 tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 820 -piiri, 16 ja 8 megapikselin kamerat, 4 gigatavua RAM-muistia ja 3000 milliampeeritunnin akku.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja