Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei-pomo lipsautti: Teemme Google-puhelimen tänäkin vuonna

Matti Vähäkainu

Huawei-pomo lipsautti: Teemme Google-puhelimen tänäkin vuonna
Androidin uudistuksista saimme kuulla hiljattain Google I/O-tapahtumassa, joten Androidin N-version saapuminen syksyllä on lyöty lukkoon. Tähän tietysti liittyy myös uusia Nexus-laitteita, mutta mitkä yhtiöt ovat valmistamassa näitä uutuuslaitteita?

Aiemmat tiedot ovat näennäisesti vahvistaneet, että tänä vuonna laitteet tulevat pääasiassa, jos eivät yksinomaan, HTC:lta. Nyt kuitenkin Etelä-Afrikan osaston Huawei-pomo on laittanut uuden lusikan soppaan.

Huawein Charlene Munilall kertoi Gear Burnin haastattelussa, että yhtiö tulee tänäkin vuonna julkaisemaan Nexus-laitteen. Asia tuli esiin puhuttaessa edellisvuoden 6P-mallin (kuvassa) saapumisesta – tai pikemminkin saapumattomuudesta – operaattoreiden myyntiin.

Vaikka yhden pomon lipsautukset eivät aina tarkoita lopullista sopimusta, niin tämänkertainen paljastus vaikuttaa vahvistetulta. Gear Burnin mukaan Munilallin sanat olivat "We're doing the Nexus again this year, by the way".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja