Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuvissa Googlen ja Lenovon yhteistyönä tehty Project Tango -puhelin

Puhelinvertailu

Vuotokuvissa Googlen ja Lenovon yhteistyönä tehty Project Tango -puhelin
Alkuvuodesta Las Vegasissa järjestetyssä CES-tapahtumassa Lenovo ja Google kertoivat, että he kehittävät yhdessä lisätyn todellisuuden laitetta. Tämä nimettiin Project Tangoksi ja nyt ensimmäiset vuodot esittelevät väitetysti tuon yhteistyön tulosta.

Tunnetuimmat mobiilivuotajat Evan Blass (@evleaks) ja Steve Hemmerstoffer (@onleaks) ovat kertoneet parin viimeisen päivän aikana PHAB2 Pro -laitteesta, joka esiintyy nyt väitetysti myös oheisissa kuvassa.
Laitteen takaosassa vaikuttaa olevan useita kameroita, joista yksi ilmeisesti kuvaa syvyysdataa, jota vaaditaan AR-sovelluksiin. Lisäksi takana ovat sormenjälkitunnistin sekä Lenovon ja Project Tangon logot. Huhujen mukaan näytön koko on puhlettiluokkaan sopiva 6,4 tuumaa ja resoluution QHD (2560x1440). Kuoret vaikuttavat olevan metallia.

Lenovo järjestää lehdistötilaisuuden huomenna torstaina, joten laite voidaan hyvin nähdä jo seuraavan vuorokauden sisällä. Samasta tilaisuudesta odotetaan myös (ainakin yhtä) uutta Moto-mallia.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja