>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ottaa Applesta mallia – Sovelluskehittäjille luvataan isompaa kakkua

Manu Pitkänen

Google ottaa Applesta mallia – Sovelluskehittäjille luvataan isompaa kakkua
Re/code-julkaisu tietää kertoa, että myös Google suunnittelee tekevänsä samanlaisia muutoksia Google Play -sovelluskauppaan kuin mitä Apple aikoo tehdä App Storeen.

Nimettömänä pysyttelevien sisäpiirilähteiden mukaan Google on jo aloittanut uudenlaisen liikevaihtojakomallin testaamisen, missä palveluntarjoaja saisi normaalia suuremman osuuden tilauspohjaisesta liikevaihdosta ensimmäisen tilausvuoden jälkeen. Käytännössä Google siis ottaisi tilauksista 30 prosentin osuuden tilausten tuottamasta liikevaihdosta – kuten tähänkin asti – mutta osuus putoaisi sen jälkeen 15 prosenttiin.

Vielä ei ole selvää koska Google aikoo ottaa käyttöön uuden hinnoittelumallin, mutta sitä on testattu jo vuoden verran. Alun perin mallia kokeiltiin jotta sisältöpalvelut saataisiin paremmin tukemaan Chromecastia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.