Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovon Tango-puhelin mahdollistaa virtuaalisisustamisen ja muut AR-sovellukset

1
Matti Vähäkainu

Lenovon Tango-puhelin mahdollistaa virtuaalisisustamisen ja muut AR-sovellukset
Lenovo on virallisesti esitellyt maailman ensimmäistä Tango-puhelinta Tech World -tapahtumassa. Lenovon Phab 2 Pro -älypuhelin on puhlettikokoluokan laite, joka sisältää peräti neljä kameraa.

Huippupuhelimen spekseillä varustetun laitteen ykkösominaisuus on Tango-yhteensopivuus. Googlen lisätyn todellisuuden sovellusalusta Tango mahdollistaa vaikkapa virtuaalisen sisutamisen tai todellisten kokoisten dinosaurusten tarkastelun kameran välityksellä.

Phab 2 Pro on varustettu 6,4 tuuman QHD-kosketusnäytöllä, Snapdragon 652 -järjestelmäpiirillä,, yli 4000 milliampeeritunnin akulla, 4 gigatavulla RAM-muistia, 8 megapikselin etukameralla, 16 megapikselin takakameralla sekä erillisillä syvyys- ja laajakulmakameroilla.

Lenovo kertoi, että Phab 2 Pro saapuu myyntiin maailmanlaajuisesti syyskuussa. Hinta on tällä tekniikalla varustetuksi puhelimenksi varsin matala 499 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jkij
jkij

1

toimiiko android noin heikolla prossulla?
ei ainakaan jouhevasti.
mikä tästä tekee huippupuhelimen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.