Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovon uutuuspuhelin lainaa tärkeimmän ominaisuuden Jollalta

Matti Vähäkainu

Lenovon uutuuspuhelin lainaa tärkeimmän ominaisuuden Jollalta
Muistatteko vielä mikä oli kolmisen vuotta sitten esitellyn Jolla-puhelimen tärkein ja puhutuin ominaisuus? Kyse oli tietysti Other Half -takaosasta, jollaisen kaltaista ominaisuutta on esitellyt nyt Lenovo.

Lenovon tänään esittelemä Moto Z -puhelin tukee niin kutsuttuja Moto Mods -lisäosia. Lisäosat kiinnittyvät puhelimen takaosaan magneeteilla ja napsahtavat paikalleen tuoden uutta toiminnallisuutta, kuten vaikkapa projektorin, lisää akkukapasiteettia tai mitä vain kehittäjät keksivätkin.
Sovellus- ja hardiskehittäjiä haettiinkin mukaan Hollywood-tähti ja IT-sijoittaja Ashton Kutcherin avustuksella. Lenovon toimitusjohtaja lupasi lisäksi parhaalle innovaatiolle miljoonan dollarin palkinnon.

Ashton Kutcher ei tosin ollut tilaisuudessa pelkkä tähtivieras, vaan piti myös puheen Moto Mods -lisäosista. Ilmeisesti 70s show -tähti on todellinen teknologian puolestapuhuja – ja kenties sijoittaja.

Itse Moto Z on Lenovon mukaan maailman ohuin premium-puhelin (5,2 mm) ja sisältää huipputeknologiaa. Näyttö on 5,5 tuumainen 2K-resoluution AMOLE-kosketusnäyttö ja sisuksista löytyy mm. Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 32/64 gigatavua tallennustilaa ja 3500 milliampeeritunnin akku. Takaosasta paljastuu Moto Mods-liitännän lisäksi 13 megapikselin kamera kuvanvakautuksella.

Moto Z saa myös Force-sisarmallin, joka on varustettu särkymättömällä näytöllä ja paremmalla 21 megapikselin kameralla. Ulkonäkönsä puolesta mallit ovat kuin samasta puusta veistetyt.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja